Hoe wij omgaan met de covid-19 maatregelen

Het Coronavirus of COVID-19 hoeft geen reden te zijn om je afspraak voor relatietherapie, mediation of echtscheiding uit te stellen. Bij onze persoonlijke afspraken volgen wij de richtlijnen van vertrouwde bronnen van zowel de WHO en het RIVM. Zoals de 1,5 meter afstand in onze ruime spreekkamer.

We volgen de richtlijnen van de RIVM op de voet:

  • Regelmatig de handen wassen met zeep (minimaal 20 seconden) en afdrogen met een papieren handdoek
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog, maar nog liever in een papieren zakdoek
  • Papieren zakdoeken gebruiken en deze na 1x weggooien
  • Geen handen schudden
  • Werk zoveel mogelijk thuis
  • Hou 1,5 meter afstand van andere mensen
  • Pas social distancing toe, alleen als het echt nodig is in contact komen met andere mensen.

Kunnen er nog afspraken gemaakt worden?

Jazeker, dat kan! We kunnen mensen nog steeds helpen met afspraken voor relatietherapie, mediation, echtscheiding of rechtsbijstand. Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen er nog steeds fysieke afspraken gepland worden. Uiteraard houden we dan rekening met de geadviseerde afstand van 1,5 meter en zullen we geen handen schudden. Kort voor de afspraak zullen wij telefonisch contact met je opnemen om te bespreken of er niemand symptomen heeft.

 

Onze spreekkamer in Vianen

Videobellen

In deze tijd merken we dat veel mensen het prettig vinden om juist een afspraak via videobellen te maken; dat doen we de laatste tijd dan ook veel. Videobellen of beeldbellen is in deze tijd een prima alternatief voor een fysieke afspraak. Je kunt met ons bespreken hoe je de afspraak wilt invullen. Een persoonlijke afspraak of een videobel-afspraak.

1-op-1 videobellen via Whatsapp

Omdat op bijna elke telefoon Whatsapp geïnstalleerd is, wordt dit het meest gebruikt voor 1-op-1 videobel-gesprekken. Bel hiervoor snel en gemakkelijk via Whatsapp naar 06 2128 0000.

mediationenscheiding.nl-videobellen-foto1

met meerdere personen videobellen 

Bij videobellen met meer personen tegelijkertijd maken wij gebruik van een beveiligde verbinding op je telefoon, tablet of computer via de Whereby videobel-dienst. Dus je hoeft niet allemaal op dezelfde plaats te zijn en ook niet allemaal dezelfde apparatuur te gebruiken. Je hoeft niet in te loggen en je hoeft ook geen app te installeren. Het gaat snel en gemakkelijk via je vertrouwde browser.

Uitproberen? Bel of whatsapp ons via 06 2128 0000 en spreek een tijd af voor een videobel-gesprek.

Heb je een afspraak gemaakt?

Klik dan op de afgesproken tijd op onderstaande link voor een direct videobel-gesprek.
Klik daarna op het nieuwe scherm op de toets “Knock” om binnengelaten te worden in de virtuele spreekkamer.

mediationenscheiding.nl-videobellen-foto2

Waar kunnen we je mee helpen?

Je denkt aan scheiden?

Graag denken we met je mee en reiken we oplossingen aan om helder boven tafel te krijgen wat je bezig houdt en wat je mogelijkheden zijn.

Mediation brengt je verder!

Onze kracht is het ‘repareren’ van een relatie. Wij hebben de ervaring dat we in heel veel gevallen alsnog de relatie kunnen redden.

Je gaat scheiden?

Als je gezamenlijk of éénzijdig wilt scheiden, ook dán zijn we er voor je ! Specialist in het oplossen van ‘vechtscheidingen’.

Open chat
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik help je graag.