Onze tarieven…

De laagste tarieven voor mediation en scheiding vind je bij mediationenscheiding.nl

Uit elkaar gaan kost vaak veel geld. In de meeste gevallen werken advocaten en mediators met uurtarieven, waardoor het bedrag vooraf lastig is in te schatten. Gemiddeld kost een scheiding in Nederland volgens de Raad voor Rechtsbijstand tussen de € 3.000 en € 5.000. Bij mediationenscheiding.nl zijn de kosten veel lager én met behoud van je persoonlijke begeleiding en een scheiding op maat!

Slechts 85 euro per uur, in totaal

Onze tarieven zijn -vergeleken met andere mediators en advocaten- laag, slechts € 85,00 per uur, inclusief BTW. Dit is voor jullie beiden samen en niet per persoon zoals je vaak op andere websites vermeldt ziet. De partijen die een mediator inschakelen betalen die kosten gezamenlijk. Gebruikelijk is dat deze kosten gelijk onder de (ex)partners verdeeld worden, maar je kunt onderling natuurlijk tot een andere oplossing komen.

All-in pakket voor 1.600 euro, in totaal

Ook hebben wij all-in pakket tarieven voor de verschillende scheidingssituaties (gehuwd, ongehuwd, met / zonder kinderen, met / zonder onderneming). De gemiddelde prijs all-in, bedraagt € 1.600,–. Dan weet je vantevoren precies waar je aan toe bent; zonder onzekerheden of onverwachte kosten achteraf.

Wij hebben minimale kosten

Wij kunnen voor jullie voordelige tarieven hanteren door de overheadkosten laag te houden (geen dure kantoorpanden, kostbaar drukwerk, dure reclame etc.) en door efficiënt te werken. Doordat wij de onze tarieven helder op onze website vermelden, vergelijk je eenvoudig onze tarieven met andere aanbieders.

Subsidie / Toevoeging voor jou?

In een eerste gesprek gaan wij altijd voor je na of je in aanmerking komt voor een zogenaamde toevoeging of subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand. Kom je daarvoor in aanmerking dan betaal je slechts een minimale eigen bijdrage en worden onze kosten vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand. Kijk voor meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand ook op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

mediationenscheiding.nl-lage tarieven met behoud van persoonlijke begeleiding en een scheiding op maat

Welke keuze past het beste bij jou?

Uurtarief € 85

Je kunt bij ons betalen op basis van het uurtarief. Wij houden dan een uren specificatie bij van het aantal uren dat wij met elkaar in gesprek zijn.

Gratis / Subsidie € 0

Kom je in aanmerking voor een zogenaamde toevoeging of subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand, dan kunnen wij dit voor je aanvragen.

All-in pakket tarief

Neem je een all-in pakket voor een scheiding, dan ben je door de vaste all-in prijs altijd goedkoper uit dan een vergoeding op basis van het uurtarief.

Je denkt aan scheiden

Toen je een relatie begon met je vriend, hield je zielsveel van hem. Je kon je geluk niet op. Alles was koek en ei. Ook in jullie huwelijk verliep alles voor een tijdje perfect. “Maar toen….” Begon de relatie te veranderen. Ruzies staken de kop op. 1 van jullie werd ongelukkiger. Toen de andere ook. Hoe dan ook ben jij nu in de positie…

Mediation

Scheiden maakt niet altijd gelukkiger. Hoe ga je toch samen door?
Onze kracht is om jullie te laten inzien dat het van grote waarde is om er samen uit te komen (zodat zelfs vaak van een voorgenomen echtscheiding wordt afgezien en een nieuwe start wordt gemaakt)…

Je gaat scheiden

Je partner en jij hebben een punt achter jullie relatie gezet: je gaat scheiden. Een emotionele rollercoaster volgt, een periode waarin je allerlei dingen moet regelen en beslissen. Het is een moment waarop financiële problemen dreigen. Je hoofd staat er nu helemaal niet naar; maar waar moet je allemaal rekening mee houden?
Open chat
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik help je graag.