Je gaat scheiden…

In een periode waarin je veel moet beslissen en regelen, helpen wij je en ontzorgen je.

Als je gaat scheiden -gezamenlijk of éénzijdig-, dan zijn wij er voor je. Dan hebben we de specialistische kennis, kunde en ervaring in eigen huis om je te helpen een scheiding te regelen die goed is voor alle betrokkenen (inclusief de kinderen!). Hoe ingewikkeld de situatie ook is. En zijn we er ook als er naderhand wijzigingen in de situatie zijn en het convenant of de omgangsregeling moet bijvoorbeeld worden aangepast.

Wij zorgen samen met jou voor een zo soepel mogelijke definitieve scheiding. Wij dragen zorg voor alle formaliteiten en onderlinge afspraken zoals een Ouderschapsplan en een Scheidingsplan en ontzorgen je zodat de scheiding zo pijnloos mogelijk is en al binnen zes weken afgehandeld kan zijn.

En mocht er sprake zijn van een zogenaamde vechtscheiding; dan kennen wij alle tips en trucs; binnen en buiten de rechtbank. Op dat gebied hebben wij sinds 1996 echt al het (on)denkbare meegemaakt. Daarom helpen wij je graag om een vechtscheiding te voorkomen en toch een -voor alle partijen- aanvaardbare scheidingsregeling overeen te kunnen komen.

Heb je een vraag? Wil je advies over je eigen specifieke situatie?
Of een vrijblijvende en gratis eerste afspraak maken?
Of wil je een uitgebreide scheidingschecklist en stappenplan ontvangen?
Bel of mail ons; wij helpen je graag en zijn er voor je.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij kunnen al het nodige voor je doen om de scheiding zo snel en pijnloos mogelijk te maken. Hiervoor hebben wij alles in huis:

Wij bieden je alle specialistische kennis onder één dak. Voor alle relationele, juridische, fiscale en financiële vragen kun je bij ons terecht. MediationEnScheiding.nl is een ware echtscheidingsspecialist. Voor een uitgebreid overzicht van onze diensten klik je hieronder op de afbeelding.

Voor een toekomst na je scheiding.

Open chat
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik help je graag.