Over ons…

Waardoor zijn we zo gedreven in wat we doen?

Wij zijn (ervarings)deskundigen; we weten waar we het over hebben.

Medewerkers met verschillende achtergronden. Ervaring met samengestelde gezinnen (zoals Jessica) of met een zelf ervaren vechtscheiding (zoals Jan). Met financiële of juridische achtergronden (zoals Carolien en Jan). Ervaring in werken met en voor kinderen (zoals Jeannette). Maar allemaal met veel kennis, kunde en ervaring in mediation, coaching en echtscheidingen.

Wij hebben een sterke maatschappelijke betrokkenheid.

Iedereen die bij MediationEnScheiding.nl werkt, heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. Iedereen heeft (onbetaalde) nevenfuncties om iets terug te doen voor de samenleving. Mensen helpen met omgang met geld en schulden, ‘ontspoorde’ mensen door scheiding of verlies van geliefde of werk helpen om hun weg weer terug te vinden…

Wij zijn heel gedreven en idealistisch in wat we doen.

Wij zijn allemaal heel erg gedreven in ons werk om aan de ene kant scheidingen te helpen voorkomen door onder meer een betere communicatie met elkaar. En aan de andere kant om te helpen een scheiding te regelen met zo min mogelijk negatieve gevolgen voor alle betrokkenen. Met name voor kinderen.

Wij vechten tegen onrecht.

Nergens kom je zoveel onrecht tegen als in een vechtscheiding. Bijna altijd wordt de omgang tussen kinderen en een ouder door de andere ouder kapotgemaakt. Jan is een specialist op het gebied van vechtscheidingen. Op dat gebied heeft hij al het (on)denkbare meegemaakt. Ook in zijn eigen ervaring. Zowel op menselijk gebied als ook op het gebied van de rechtsspraak. Lees hier meer over zijn ervaring en de onrechtvaardigheid op dit gebied.
Door alles wat hij op dit gebied heeft gezien en meegemaakt, is Jan heel erg betrokken met iedereen die betrokken is bij een vechtscheiding. Vooral als er kinderen in het spel zijn.
Dus zal Jan als geen ander proberen om een ‘vastgelopen’ relatie weer vlot te trekken, maar ook om alles te doen wat maar kan om een scheiding zo pijnloos mogelijk te maken. En als er sprake is van een vechtscheiding is Jan met zijn kennis en ervaring op dit gebied, de aangewezen persoon om de betrokkenen in de vechtscheiding weer om de tafel te krijgen, de ‘angel’ er uit te halen en te helpen om de scheiding alsnog op een respectvolle manier te realiseren.

Heb je een vraag? Wil je advies over je eigen specifieke situatie? Of een vrijblijvende en gratis eerste afspraak maken?
Of wil je een uitgebreide scheidingschecklist en stappenplan ontvangen?
Bel of mail ons; wij helpen je graag en zijn er voor je.

Goed om te weten

%

SNEL

%

DESKUNDIG

%

PERSOONLIJK

%

DUIDELIJK
Open chat
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik help je graag.