Onze kracht

De kracht van mediationenscheiding.nl zit hem in twee dingen:

Relatieproblemen repareren

Door onze mediation en coaching technieken lukt het ons om je relatieproblemen te ‘ontleden’, de dieperliggende oorzaken op te sporen en daar aan te werken en te repareren. Daarom hebben wij ook de ervaring dat we in heel veel gevallen alsnog de relatie kunnen redden! Dat lukt ons bij meer dan 80% van onze gemotiveerde cliënten! We zien vaak dat daarna van een voorgenomen echtscheiding wordt afgezien en een nieuwe start wordt gemaakt.

Scheiden met respect en overbrugging van verschillen

Maar belangrijker is misschien wel dat wij je kunnen laten inzien dat het van grote waarde is om er samen uit te komen. Om meningsverschillen te kunnen overbruggen. Zowel bij relatieproblemen / mediation als bij scheiding in overleg. Met als uitgangspunt een zo optimaal mogelijke en doelgerichte communicatie. En wij helpen je hierbij! Op die manier lukt het om zelfs de meest verschillende standpunten tussen jullie te overbruggen en op te lossen.

Dit is ons streven en onze passie:

* het repareren van een ‘defecte’ relatie zodat er nieuw en duurzaam geluk mogelijk is

* als ‘reparatie’ om welke reden dan ook niet mogelijk is, een zo pijnloos mogelijke ‘scheiding in overleg’ met respect voor alle betrokkenen.

 

Als je relatieproblemen of een scheiding zorgvuldig en duurzaam wilt regelen voor alle betrokkenen (vooral voor de kinderen), dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden je alle specialistische kennis onder één dak. Betrokken, snel en (ervarings)deskundig. Ook kun je bij ons terecht voor subsidie / toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand.

Bruggen slaan en verbinding zoeken
zijn sleutelbegrippen in ons werk.

Open chat
Kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Ik help je graag.